Serviciu

Recrutare personal din Asia

Înțelegem că lipsa forței de muncă din România a dezvoltat nevoia de muncitori de peste hotare. Dar nu îți face griji! One Stop HR România este alături de compania ta! Echipa noastră selecționează și recrutează candidații potriviți pentru organizația sau afacerea ta, ținând cont de toate cerințele.

One Stop HR - Operatori - Programatori CNC, Operator masini cu comanda numerica, operator CNC, Programator cnc, tehnician CNC, sudor, Sudoriasia, sudor mig mag

ÎForța de muncă pe care am recrutat-o până acum pentru clienții noștri și-a adaptat stilul de lucru al organizațiilor românești, indiferent de originea lor, asiatică sau africană. Așadar, ne asigurăm întotdeauna că punem la dispoziție candidații eligibili să lucreze conform criteriilor companiilor europene. Nu numai că selectăm forța de muncă din Asia pentru clienții noștri din România și Europa, ci ne și concentrăm asupra capacităților lor.

Criterii de selecție a forței de muncă

Serviciile noastre ajută tot mai mulți oameni de afaceri să găsească cei mai buni angajați pentru companiile lor. Ne asigurăm că identificăm candidații potriviți și că aceștia îndeplinesc toate cerințele necesare sectorului lor de activitate.

Avem un sistem de selecție riguros, prin care trecem toți candidații. Astfel, ne asigurăm că aceștia îndeplinesc criteriile noastre, ale domeniului de activitate și cele impuse de compania ta. Procesul unic pe care îl desfășurăm la One Stop HR ne situează printre cele mai cunoscute agenții de recrutare din România.

Care este secretul? Criteriile noastre includ înțelegerea în profunzime a profilului candidatului ideal, pentru a găsi forța de muncă potrivită. Punem preț nu doar pe experiență profesională, ci și pe trăsături de personalitate, teste de aptitudini, capacitatea intelectuală și de adaptare a fiecărui candidat. Toate acestea sunt elemente prioritare pentru noi și ne ajută în a face procesul de recrutare ușor și specific.

Procesul de recrutare

După stabilirea criteriilor pentru selecție, One Stop HR găsește candidații care îndeplinesc în cea mai mare proporție profilul dorit. Iată pașii implicați în selectarea candidaților potriviți:

One Stop HR - Operatori - Programatori CNC, Operator masini cu comanda numerica, operator CNC, Programator cnc, tehnician CNC, sudor, Sudoriasia, sudor mig mag
 • Înțelegem cerințele clientului
  Analizăm atitudinea, poziția și abilitățile cerute de companii pentru identificarea candidaților.

 • Căutăm candidații ideali
  Folosim mai multe strategii de publicitate pentru a găsi cei mai buni candidați disponibili.

 • Lista scurtă a candidaților selectați
  Îi selectăm pentru interviu pe cei care îndeplinesc în cea mai mare proporție criteriile. 

 • Verificăm înregistrările și calificările lor anterioare
  Verificăm în detaliu experiențele anterioare și istoricul aplicanților.

 • Proba cu clientul
  Candidații finaliști sunt puși în legătură cu clienții noștri pentru o probă finală.

Suntem alături de fiecare dintre partenerii noștri, chiar și în situațiile în care își doresc mai mult de la potențialii candidați. Astfel, gestionăm procesul pentru a asigura un grad de satisfacție 100%.

Avantajele procesului nostru de recrutare

 • Toți candidații selectați de noi sunt pregătiți pentru a face față diverselor circumstanțe.
 • Învață rapid și se adaptează la noul mediu în cel mai scurt timp.
 • Pot învăța limba română și să se adapteze în societate, fiind foarte flexibili.
 • Pot interacționa direct cu colegii și supervizorii lor, fără asistență, când sunt capabili să vorbească limba română.
 • Îndeplinesc propriile sarcini și au intenția de a se angaja în activități suplimentare pentru a ajuta alți angajați.
 • Spre deosebire de alți potențiali candidați, motivația și abilitățile lor îi ajută să se adapteze rapid la noul loc de muncă.
 • Au un mare respect pentru oamenii din toate religiile și culturile. Ei cred doar în egalitate și armonie, făcând mediul de lucru pașnic și optimist.
 • Sunt oameni de încredere, recunoscuți pentru răbdarea și toleranța lor.

Contactează-ne

Suntem disponibili

Locație

Strada G-Ralleonard Mociulschi, No. 7, Block 269, Stair A, Apt. 9, Brasov, Romania

Telefon

+40 735 693 311
+40 729 583 050

Email

info@onestophr.ro

Intră în legătură

Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul.