Suntem echipa de care ai nevoie

Agenția ta de recrutare cu peste 10 ani experiență

Cine suntem

Noi suntem răspunsul. Dacă vrei să angajezi forță de muncă din Asia, noi te putem ajuta. One Stop HR este o agenție de plasare a forței de muncă din România, cu experiență pe piață, care oferă servicii de recrutare personal din Asia și alte oportunități de angajare.

Din 2016, colaborăm cu mai multe organizații cunoscute și am oferit servicii de top în domenii precum export-import, exportator și producător băuturi, management evenimente, producție muzicală și magazine online.

Ce facem pentru compania ta

One Stop HR furnizează forță de muncă din Asia și Africa pentru întreprinderile din țările UE. Suntem foarte activi în serviciile de recrutare din România, unde oferim numeroase tipuri de forță de muncă calificată și necalificată pentru diverse sectoare de afaceri precum Construcții, Horeca, Fabrică, Menaj, Agricultură, Logistică/Depozit, Lanțuri de Retail etc.

Până în prezent, agenția de recrutare a forței de muncă One Stop HR din România a recrutat peste 500 de lucrători care au contribuit la dezvoltarea afacerilor în care au fost implicați. Oferim serviciile noastre gândite în cele mai mici detalii pentru a te ajuta să-ți atingi obiectivele.

De ce să ne alegi pe noi

Având peste 10 ani de experiență, prin agenția de forță de muncă din România am oferit satisfacție maximă pentru clienții noștri și ne-am asigurat că au primit ceea ce și-au dorit.

Punem la dispoziția clienților noștri mai mult decât recrutare forță de muncă din Asia. Facilităm și obținerea permiselor de muncă, indiferent de sectorul de activitate. Suntem alături în procesul de obținere a vizelor și consiliem clienții noștri în pregătirea documentației pentru angajare cu mare atenție.

HR Services Romania Asia
HR Services Romania Asia

Suntem partenerul tău de încredere

One Stop HR este sprijinul de care ai nevoie din partea unei echipe de profesioniști care oferă soluții eficiente pentru afacerea ta. Ne asumăm angajamentul absolut față de clienții noștri, oferindu-le exact ceea ce au nevoie, respectând termenele de lucru. Prioritatea noastră este satisfacerea celor mai exigente cerințe.

Împreună putem construi o relație stabilă, pe termen lung.

Adaugă One Stop pe itinerariul tău către succes!

Contactează-ne

Suntem disponibili

Locație

Strada G-Ralleonard Mociulschi, No. 7, Block 269, Stair A, Apt. 9, Brasov, Romania

Telefon

+40 735 693 311
+40 729 583 050

Email

info@onestophr.ro

Intră în legătură

Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul.